KARAYOLLARI VAKFI

Karayolları Vakfı; ülkemizin karayolu ağının gelişmesine katkıda bulunmak için Karayolları Genel Müdürlüğü’nün faaliyetlerini her yönden desteklemek ve teşkilat çalışanlarının, emeklilerinin ve bunların bakmakla yükümlü olduğu kişilerin eğitim, sağlık, sosyal güvenlik, barınma, dinlenme gibi ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunmak amacıyla, 30 Mart 1988 tarihinde dönemin Karayolları Genel Müdürü Sayın Atalay COŞKUNOĞLU tarafından 68 üye ile kurulmuş olan Karayolları Vakfı’nın halen 134 Mütevelli Heyet üyesi bulunmaktadır. İzmir 1 Caddesi No:22/12 Kızılay Çankaya ANKARA adresinde faaliyetlerine devam etmekte olan Karayolları Vakfı; kuruluş amaçlarını gerçekleştirmek için gerekli olan geliri elde etmek maksadıyla sigortacılık faaliyetlerine devam etmekte olup, sosyal faaliyet ve yardımlaşmayı sağlamak amacıyla da Karayolları Vakfı Sosyal Yardım ve Dayanışma Sandığı (KAVSAN) kurulmuştur.